CALEAMARITIME.COM ...

Leverandør af skibe til film


Skibe til film

Om Os

Calea Maritime er grundlagt af Ole Thalund, der har mere end 25 års erfaring med shipping verden over, og som har en baggrund i den danske handelsflåde.

Vi har i årenes løb etableret et nært samarbejde med en bred vifte af skibsredere, skibsinspektører, skibsingeniører, værfter, skibsbyggere og søretsadvokater og kan drage fordel af et både bredt og dybtgående kendskab til såvel moderne som historiske skibstyper, deres brug og tilgængelighed verden over.

Ole Thalund har over en årrække udviklet og specialiseret en række service tilbud til internationale bjærgningsselskaber, blandt andet lokalisering af den rette type skib til rette tid og på rette sted, hver gang.

Vi glæder os derfor over nu at kunne tilbyde film- og TV-producenter den samme service med baggrund i samme koncept, med samme vidensbase og erfaring.

I det vi hjælper med at lokalisere det rette skib til rette tid og på rette sted og vores professionelle tilgang til havne- og maritime myndigheder over hele verden taget i betragtning er vi instrumentale i sikring af optimal operationel effektivitet og en hurtig og gnidningsfri maritimt relateret filmproduktion.

Ole Thalund er eksamineret skibsmægler og vi er medlemmer af Danmarks Skibsmæglerforening og er endvidere FONASBA kvalitetsgodkendte.

Vi ser frem til at bistå jer!